Mixere RCF seria F


 

F SERIES

Consolă mixer

 

 

 

 

 

 

RCF F 10 XR     

 

RCF F 12 XR     

RCF F 16 XR     

 

 

 MIXARE ANALOGICĂ FLEXIBILĂ

      Sistemele de mixare analogice din seria F de generație următoare din seria F se bazează pe moștenirea bogată găsită în seria Mixerelor E, oferind sunet de înaltă calitate în patru modele, variind de la 6 la 16 canale. Cu o interfață plăcută din punct de vedere estetic și conectori rezistenți, seria F facilitează mixarea muzicii cu o experiență tehnică minimă. Găzduit într-un șasiu metalic robust, fiecare mixer este complet echilibrat, cu zgomot redus de la intrare la ieșire, compresoare controlate independent * pentru a limita vârfurile semnalului și un EQ sonor modern.


OPȚIUNI DE ÎNREGISTRARE ȘI EFECTE DIGITALE PUTERNICE

16 efecte de calitate studio și multiple AUX-uri măresc puterea muzicală a seriei F. Comenzile FX pot fi direcționate spre AUX pentru amestecurile personale ale monitorilor, în timp ce autobuzele și panoul camerei de comandă pot simplifica rutările complexe. Înregistrarea concertelor și repetițiilor este și mai ușoară cu o interfață audio USB de bord *, gata pentru redarea sau înregistrarea pe 2 piste cu un computer.

 

 

 

 RAPID ȘI SIMPLU

Un mixer compact și robust pentru orice muzician sau entuziast audio, seria F este concepută și proiectată în întregime de echipa RCF R & D. Cu capabilități puternice de rutare, efecte digitale premium și un I / O stereo USB, nu a fost niciodată atât de plăcut să se creeze și să se amestece.

CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ

Construit pentru a rezista, seria F dispune de un șasiu metalic durabil cu bare de protecție din plastic, pe fiecare parte, Grab-n-GO

DURABILITATE

Controalele și butoanele cu contrast ridicat, conexiunile premium de calitate înaltă și controalele ușoare măresc gradul de utilizare.

 

 

 


FLEXIBILITATEA EXTINSA

Toate modelele oferă o cale de semnal echilibrată de la intrare la ieșire pentru un control maxim și o performanță sonică. Cu un design electronic de profil înalt și un consum redus de energie, sursa de alimentare cu mai multe tensiuni face ca seria F să fie perfectă pentru întreaga lume, oferindu-vă flexibilitatea de a călători cu mixerul dvs. oriunde.

 

 

 

 

 

 

UN HEADROOM MAI MARE, UN NOU ZGOMOT

Inspirat de seria  E, noile noastre mixere din seria F oferă preamplificare de înaltă calitate cu putere fantomă, oferind sunet și dinamică superioare. Cu o intrare separată a liniei, semnalele  de linie sunt mai puțin zgomotoase decât alte console. Modelele F-16XR și F-12XR au controlul nivelului de intrare Hi-Z pentru instrumente muzicale, cum ar fi instrumente acustice cu traductoare piezo, bas electric sau chitare cu cutii de stomp.

 

 

 

 

 

FORMEAZĂȚI SUNETUL

 

Balanța tonală este reglabilă prin intermediul egalizatorului puternic din seria F. EQ-ul F-16XR dispune de un EQ semiparametric la jumătatea intervalului cu frecvență selectabilă.


COMPRESOARE DE CONTROL UNIC

Compresorul din seria F este complet transparent și limitează intervalul dinamic al oricărui instrument și voce. Pur și simplu conectați instrumentul sau microfonul, setați câștigul (GAIN) și modelați sunetul reglând un singur buton. Ușor de utilizat, rezultatul final este muzical, fără a compromite sunetul.

EFECTE DE 24 BIT 

 

RCF a selectat 16 efecte de studio, proiectate pentru utilizarea de zi cu zi atunci când aveți nevoie de procesare FX de înaltă calitate fără a fi nevoie de o unitate FX externă. Seria F dispune de un puternic motor de efecte PRO DSP FX de 20/27 biți, cu efecte pe 24 de biți cum ar fi Reverbs (sali, camere, plăci, primăvară), Întârzieri (mono, stereo și multi-tap), Chorus, Flangers și Echo.

 

 

 

 

ÎNREGISTRARE ȘI TRANSMITERE PRIN USB  

Realizați înregistrări de calitate înaltă direct pe computer. Nu este nevoie de interfețe externe sau conexiuni multiple și niveluri de verificat. Conectați doar un cablu USB la un PC sau la iPhone / iPad (2 sau o versiune ulterioară) utilizând Kitul de conectare a camerei de la Apple / Lightning la adaptorul de cameră USB. Selectați rutarea USB și aveți o înregistrare de calitate CD și o redare stereo, fără efort. Designul compatibil cu clasa fără driver permite înregistrarea și redarea de la Windows, MacOS și iOS (prin adaptorul USB) fără software suplimentar.


 

 

 

 

 

PLUG AND PLAY

Uitați de caseta DI, intrările Hi-Z sunt foarte utile atunci când conectați instrumente muzicale cu semnal slab.

DIRECȚIONEAZĂȚI SEMNALELE

Semnalul AUX poate să alimenteze monitoarele de scenă și / sau PRO DSP FX, independent de mixul principal. În plus față de opțiunile de intrare / ieșire, F-12XR oferă un BUS de ieșire stereo și două AUX-uri, în timp ce F-16XR oferă două ieșiri stereo BUSSES și 4 AUX-uri.

 

 

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finalizează comanda