Korg LP 380 vs Yamaha YDP 143

Dacă sunteți în cautarea unui pian digital, precis ați auzit de aceste 2 companii Japoneze precum KORG si YAMAHA . Iar pentru cea mai afordabila alegere am făcut o mică comparație  între aceste modele.             

     Korg și Yamaha au conceput pianele digitale cu o abordare similară, atât Korg LP380, cât și Yamaha YDP 143 sunt ideale pentru studenții de pian și pianiști care necesită o alegere de bună calitate. Similitudinile și diferențele dintre cele două modele sunt prezentate mai jos:

Atât Korg, cât și Yamaha au o tastatură cu 88 de taste, cu taste ponderate și sensibilitate la presiune, totuși, Yamaha nu specifică dacă YDP 143 are o greutate reală pe taste, în timp ce LP 380 are o tehnologie numită Real Weighted Hammer Action 3, focalizată. la imitarea sensibilității unui pian prin greutate și răspuns la presiune.

Yamaha YDP 143 are 4 niveluri de presiune pe tastatură (Hard, Medium, Soft și Fix), în timp ce Korg LP 380 are o personalizare de 3 nivele( Hard, Medium și soft),

Polifonia sonoră a Yamaha YDP 143 este de 192 de note, în timp ce Korg are 120 de note.

Korg are 30 de sunete la pian, în timp ce Yamaha are 10.

Yamaha încorporează efectul reverberației de 4 nivele unde Korg are reverberație, strălucire(Brilliance) și Chorus cu 3 niveluri fiecare.

Ambele modele au conectivitate pentru pedale(3), cu toate acestea, Korg are o alternativă pentru a plasa o jumătate de pedala.

Korg dispune de intrare și ieșire MIDI, intrare și ieșire în linie și intrare pentru 2 căști, în timp ce Yamaha dispune de intrare pentru 2 căști și un port USB pentru gazdă.

Difuzoarele Korg sunt mai puternice cu 25w fiecare, în timp ce Yamaha încorporează difuzoare de 6w. Yamaha YPD 143 include o carte cu 50 de melodii.

 

Ambele modele au o calitate excelentă, însă, dacă sunteți în căutarea puterii sunetului, a efectelor, a diversității vocilor și a calității tastelor, Korg LP 380 este cea mai bună alternativă.

 

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finalizează comanda